SPAȚII S.R.L.  www.spatii.ro

Liderul pieței imobiliare în zona Galați-Brăila

Spații a fost înființată în 2004 ca o agenție imobiliară pentru companii și a expus, exclusiv, proprietățile companiei: spații de birouri (clasa A), proprietăți comerciale stradale, parcuri logistice, hale, depozite și spații industriale, precum și terenuri pentru acestea. Ulterior, SPAȚII s-a extins către dezvoltarea de proiecte rezidențiale și a adăugat și oferte cu terenuri pentru locuințe și terenuri agricole.

Experiența acumulată în peste 16 ani de activitate, recomandă SPATII ca fiind lider zonal în domeniul Real-Estate, capacitând soluții complete, generatoare de încredere și predictibilitate.

Dacă o proprietate nu se încadreaza în opțiunile dumneavoastră, compania noastră poate să investească într-o nouă proprietate pe care să o ofere spre închiriere, ca o garanție în dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung!

Prin susținerea în alegerea celor mai bune locații și oferirea de costuri corecte, fără comisioane de intermediar, precum și prin susținerea dezvoltării vadului comercial și a notorietății, SPAȚII a încheiat parteneriate importante cu: BRD, BT, Sensiblu (Dr.MAX), Catena, Carrefour, Profi Rom Food, Lidl, Penny Market, Orange, RCS&RDS.

134 de Proprietăți

Spații de Birouri

Spații de Birouri

36 proprietati

Spații Comerciale

Spații Comerciale

40 proprietati

Loturi de Case

Loturi de Case

13 proprietati

Depozite și Terenuri

Depozite și Terenuri

45 proprietati

SPATII.RO

Liderul pietei imobiliare in zona Galati-Braila

MULTUMIM PARTENERILOR NOSTRI!